Veelgestelde vragen

1. Hoe groot zijn de boxen?

Moerwijk Self Storage verhuurt in alle soorten en maten. U kunt bij ons al terecht vanaf 1 m3. De gemiddelde box is circa 20 m³. Bel ons voor de mogelijkheden.

2. Hoe moet ik betalen?

U betaalt de huur vooruit. De eerste maand huur met de borg wordt direct bij het tekenen van het huurcontract betaald. Volgende facturen worden door ons automatisch geïncasseerd. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

3. Toegankelijkheid?

Elke dag van 06.00 – 23.00 uur, zeven dagen per week heeft u toegang. De receptie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:30 uur.

4. Hoe zit het met de veiligheid?

Maakt u zich vooral geen zorgen. Behalve de 24 uur videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Slechts met een sleutel en een toegangspas is uw unit te openen. Ook ’s nachts wordt het gebouw goed bewaakt. Kortom: bij met Moerwijk Self Storage zijn uw spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij u thuis.

5. Wordt een box verwarmd?

Uw spullen zijn bij Moerwijk Self Storage echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog. Vocht krijgt geen kans.

6. Hoe kan ik laden en lossen?

Moerwijk Self Storage is een Drive-in opslag. U rijdt met uw personen- en bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen doet u overdekt. Dus droog!

7. Zijn mijn spulletjes verzekerd?

Moerwijk Self Storage voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Echter wij raden u aan om de kleine lettertjes van uw polis hierop na te lezen of contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur.

8. Hoeveel dagen van tevoren moet ik opzeggen?

Zoals in het huurcontract staat vermeld, moet u uiterlijk 30 dagen voor einde van de contractsduur de huur opzeggen. U huurt volledige maanden, uw contract wordt dus van de eerst dag van de daarop volgende maand ontbonden.

9. Mag ik werken in mijn Moerwijk Self-Storage?

Natuurlijk, als het om in- of overpakken gaat, dan kunt u dat in een box doen. Onder één voorwaarde, u mag geen machinale handelingen verrichten, omdat de verzekering dit niet toestaat.

10. Klachten?

Mocht u een klacht hebben, stap er dan direct mee naar de receptie. U zult aangenaam verrast zijn over de snelheid waarmee wij u van dienst zijn. Uw (ruimte)problemen worden zo spoedig mogelijk opgelost.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Uw spullen zijn bij Moerwijk Self Storage echt in goede handen. Wilt u ook zo’n mooie box huren in Dedemsvaart of Hardenberg? Bel nu met Moerwijk Self Storage voor meer informatie of een bezichtiging. Dan kunnen we snel kijken of we ook voor ú een passende opslagruimte hebben!

inschrijven nieuwsbrief: